Haber

Bodrumspor, yeniden çıkışa geçme planları yapıyor

Spor Toto 1. Lig takımlarından Bodrumspor, 3 Aralık Cumartesi günü Gençlerbirliği ile oynayacağı 16. hafta maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Ligin 12. haftasında Dyorex Boluspor’u 1-0 mağlup eden yeşil-beyazlı takım, akabinde çıktığı üç maçta da galip gelemedi.

Pendikspor (0-3), Tuzlaspor (1-2) ve Altaş Denizlispor (0-0) maçlarını kazanamayan Bodrumspor, Gençlerbirliği karşılaşması öncesi 3 puana odaklandı.

Ligde son 5 maçta 1 galibiyet, 2 yenilgi ve 2 beraberlik alan Ege temsilcisi, 22 puanla 8. sırada yer alıyor.

Bodrumspor, Gençlerbirliği müsabakasının hazırlıkları kapsamında Yalıçiftlik Tesisleri’nde teknik yönetici İsmet Taşdemir idaresinde egzersiz yaptı

Kulüp lideri İstek Karakaya da maçın hazırlıklarını yerinde takip etti.

Takımın son durumuyla ilgili kıymetlendirme yapan lider Karakaya, birinci iki kadronun direkt Muhteşem Lige çıktığı ligde ikinciyle ortalarında 3 puanın olduğunu söyledi.

Şampiyonluk hedefiyle kurulmuş bir grup olmadıklarını söz eden Karakaya, “Lige tutunmak için kurulmuş bir takımız. Buna rağmen ikinciyle aramızda üç puan var ve takımımız 22 puan topladı. Takımımıza, teknik heyetimize bu başarılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. İnişler çıkışlar futbolda her zaman olacaktır. Ümitsizliğe kapılmaya gerek yok. Asıl amacımız bu ligde tutunmak. Takımımız bu hedefin üzerinde büyük işlere koşuyor.” diye konuştu.

Karakaya, taraftarlara ve kendilerine dayanak vatandaşlara da teşekkür etti.

Taşdemir: “Yeniden galibiyetle tanışma vaktimiz geldi”

Bodrumspor Teknik Yöneticisi İsmet Taşdemir, Gençlerbirliği karşısında alacakları üç puanla önlerine ümitli bir biçimde bakmak istediklerini belirtti.

“Hedeflediğimiz bir puan var. Bu puana ulaşabilirsek, ilk yarı sonunda doğru işler yaptığımızı düşüneceğiz.” diyen Taşdemir, “Bizim artımız da çok eksimiz de. Çok kolay pozisyonları harcayabiliyoruz. Gençlerbirliği köklü bir camia ama bu yıl onlar da kötü başladı. Hoca değiştirdiler, galibiyetle tanışmak istiyorlar. Bizim de artık yeniden galibiyetle tanışma vaktimiz geldi. Dolayısıyla iç saha avantajıyla bu hafta galip gelmesini bileceğiz.” tabirlerini kullandı.

Öte yandan, kart cezalısı pozisyonundaki Erkan Değişmez’in yanı sıra, sakatlığından dolayı Yekta Kurtuluş’un da Gençlerbirliği maçında forma giymeyeceği bildirildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yaşamkent Evden Eve Nakliyat
Başa dön tuşu